Beste bezoeker,

Graag brengen wij u op de hoogte van een nieuw hoofdstuk in het verhaal van Lesseliers & Co.

In meer dan 25 jaar tijd zijn wij samen met ons team uitgegroeid tot een referentie in de verzekeringsmakelarij voor ondernemingen, beoefenaars van vrije beroepen en particulieren.

Via dit schrijven informeren informeren wij u dat wij per 21 maart 2022 mee deel uitmaken van de Hillewaere Groep.

Via het motto “think global , act local” zijn wij al jaren overtuigd dat schaalgrootte in combinatie met persoonlijke service voor onze cliënten de beste oplossingen biedt.

Met de partnerstructuur die Hillewaere groep ons biedt kunnen we deze visie nog beter uitbouwen en zijn we nog beter gewapend om de uitdagingen waarvoor de verzekeringsbranche vandaag staat aan te pakken. Specialisaties, productontwikkeling op maat, digitale dienstverlening en administratieve vereenvoudiging, zijn zaken waarop Hillewaere Groep ten volle inzet met het oog op de toekomst en dit met de garantie van een persoonlijke service.

Lesseliers & Co zal niet alleen deel uitmaken van de Hillewaere Groep maar tevens worden wij mede-aandeelhouder en actieve vennoot. Samen met de hoofdaandeelhouder, de Londense investeringsbank Rothschild & Co, en de bestaande aandeelhouders hebben we het plan om van Hillewaere Groep één van de belangrijkste spelers in de Belgische verzekeringsmarkt te maken.

Niet alleen wij treden vandaag toe tot de Hillewaere Groep maar ook 6 andere belangrijke verzekeringskantoren in Vlaanderen en Brussel. Het gaat om De Clercq-Verstichel uit Gent, Nelissen Verzekeringen uit Hasselt, Fav&Co uit Brussel en Groep NBA uit Kortrijk, allen kantoren waarmee wij reeds intens samenwerkten onder de B.BA groepering. Ook T&T Quirynen uit Kapellen en Duwel & Partners uit Genk treden toe in de Hillewaere Groep. Hierdoor ontstaat een bedrijf met 18 vestigingen in het hele land, 200 enthousiaste medewerkers en bijzonder veel knowhow die wij voor u kunnen inzetten.

Als klant zal u in de dagelijkse dienstverlening niets merken van deze transitie. Het dagelijks bestuur van Lesseliers & Co blijft onveranderd in onze handen. Uw vertrouwde contactpersonen blijven uw eerste aanspreekpunt op de bekende locatie. Uiteraard blijven uw verzekeringscontracten onveranderd verderlopen.

Ook onze naam blijft bestaan, aangevuld met de naam Hillewaere Verzekeringen. U zal in de toekomst op onze communicatie een vernieuwd logo zien met de integratie van beide merken.

Wij zijn bijzonder verheugd deel te kunnen uitmaken van dit unieke verhaal waarbij wij dezelfde waarden garanderen die u steeds van ons gewend bent en waarin wij stelselmatig kunnen verder werken aan tools, producten en specialisaties waarmee wij u nog beter van dienst kunnen zijn in de toekomst.

Mochten er vragen zijn, staan wij voor u klaar op het vertrouwde adres.

Hartelijke groet,

Roos en Xavier en het ganse team