Historiek

Lesseliers & Co Insurance and Pension advice heeft sinds haar oprichting in 1995 een mooie weg afgelegd van éénmanszaak tot middelgroot advieskantoor inzake verzekeringen en pensioenen.

Toen Xavier Lesseliers in 1995 zijn verzekeringsbedrijf startte, had hij een duidelijke missie voor ogen. Vandaag is deze missie nog steeds dezelfde:

Your concern, our mission

  • De zorg voor uw verzekeringsbelangen als ondernemer, als vrij beroeper of als particulier is onze missie!
  • Focus op bedrijven, vrije beroepen en ondernemende mensen.
  • Resoluut kiezen voor het belang van de client en zo een duurzame relatie uitbouwen.
  • Het concept van totaal riskmanagement waarin het globaal advies de productinvulling ver overstijgt.
  • Onze klanten overzicht brengen, inzicht geven en zo tot optimalisaties komen.

Gezien de start “tabula rasa” gebeurde, kon de uitgezette koers resoluut gevolgd worden. Met versterking van professionele mewerkers kon het bedrijf sterk groeien.
Door gemiddeld ieder jaar meer dan 10% te groeien, zonder externe overnames, is Lesseliers & Co een gekende onafhankelijke verzekeringsmakelaar geworden in het Vlaamse landsgedeelte.

In de uitbouw van relaties met cliënteel, leveranciers en partners neemt de duurzaamheid van de relatie een essentiële plaats in.
Op deze wijze zijn wij voor onze cliënten kunnen uitgroeien tot een punt van vertrouwen.

Onze goede reputatie bij onze leveranciers-verzekeraars, bij accountants die ons advies inroepen, bij onze cliënten is voor ons zeer belangrijk.
Dagelijks wordt hiervoor tot het uiterste gegaan.

Vandaag staat ons 14-koppig team voor u klaar met onafhankelijke en professioneel advies zonder te moeten inboeten aan persoonlijke betrokkenheid.
Ons team is gespecialiseerd , ieder in zijn domein.
Zo hebben we in ons team Beheer specialisten voor ondernemingen, voor vrije beroepen en zelfstandigen.
Het team Schade is eveneens goed uitgebouwd. Uw zorg is in de eerste plaats een goede begeleiding bij schade en dat beseffen wij ten volle.
Tot slot is er ons team Leven dat zich volledig gespecialiseerd heeft rond de opbouw en bescherming van uw vermogen.
Neem gerust een kijkje bij ons team.

Belangrijker dan het verleden is de toekomst en bij Lesseliers & Co insurance and pension advice staan de neuzen naar de toekomst gericht.
Uw belang staat bij ons centraal en dat kunnen we enkel dienen door verder te professionaliseren, onze onafhankelijke rol te blijven spelen , onze service en omkadering vollediger en totaler aan te bieden.,
Wij blijven inzetten op talentvolle medewerkers, maar ook op digitale evoluties die onze samenwerking nog verder kunnen ondersteunen en faciliteren.