Hij is er… voor u: onze gloednieuwe website!

Your concern, our mission: uw belang, onze zorg als basis voor ons engagement.

Met onze nieuwe website willen wij graag benadrukken dat wij ons blijvend inzetten om onze diensten naar u toe verder te perfectioneren.

Wij kiezen resoluut voor uw belang en zorgen voor onze duurzame relatie door:

– Onze onafhankelijke approach
– Totaal riskmanagement
– Onze zorg voor overzicht, inzicht en optimalisatie

Verzekeringen gebruiken als een positieve tool voor u, uw activiteit of uw onderneming is ons einddoel. Het zorgen voor zekerheid en gemoedsrust op financieel en verzekeringsvlak is het beoogde resultaat.

Neem gerust een kijkje bij de verschillende onderdelen van de website opgebouwd rond uw risico-verzekeringen en de verzekeringen voor uw pensioen en bescherming ingeval van overlijden en gewaarborgd inkomen.

Omdat wij ons professionalisme graag koppelen aan onze persoonlijke betrokkenheid komt ook ons team uitgebreid aan bod.

Omdat mobiliteit en bereikbaarheid van het grootste belang zijn, is ook hier rekening mee gehouden. Als u op uw smartphone naar de website surft verschijnt als eerste feature ons vertrouwde nummer 03/320.80.20. Een eenvoudige toets volstaat dan om ons te bellen. Via onze bijstandscentrale zijn wij overigens 24/7 bereikbaar.

Onze wereld staat niet stil en de digitale evoluties volgen elkaar op de voet.
Ook Lesseliers & Co staat hierbij niet stil: onze tool om uw dossier online te raadplegen, en ook een schade-app om uw bij te staan tijdens een auto-schade zijn in volle ontwikkeling.
Wij informeren u hierover in de komende nieuwsbrieven.

Want ook met onze nieuwsbrieven blijven wij jullie geregeld berichten over alles wat in verzekeringsland voor u van belang kan zijn.

Veel surfplezier en tot binnenkort,

Het Lesseliers & Co Team